Deelnemers aan Beeldentuin bekend.

Gepubliceerd op 18 april 2017 om 17:38

Een aantal oud-gedienden en nieuwe gezichten. De kunstenaars die deelnemen aan de Beeldentuin van dit voorjaar gaan het weer de moeite waard maken.

De kleurrijke beelden van Tabak & Naus vielen zo goed bij het publiek in de smaak, dat ze ook deze editie meedoen. Ook de Spaanse Paz Sanz met haar levensgrote negroïde vrouwen in keramiek laat zich voor een tweede keer zien. We zijn er trots op dat we Leo Jongenotter en zijn dochter Myrthe over de streep hebben kunnen halen mee te doen. Ze maken prachtige kunstwerken van gelast staal. Roboodt is een bekende op Hitland. Hij exposeerde in de steenovens op Klein Hitland en maakte daar spraakmakende installaties. Nu komt hij met zijn werk dat veel glas en lood bevat naar het Leefgoed. Tot slot doet de ingetogen Nelly Geluk mee. Ze werkt met diverse materialen, hoofdzakelijk keramiek.

We hebben onder leefgoed.nl/agenda/beeldentuin een overzicht met achtergronden van de kunstenaars, een te downloaden poster en nog veel meer info. Dus vast noteren: de opening is zondag 14 mei op Moederdag en de expo duurt tot en met zondag 25 juni.

Nieuw is dat u via de QR code bij de werken info over de kunstenaars op uw smartphone kunt lezen.


«   »