Agenda 2018 is rond

Gepubliceerd op 21 december 2017 om 17:37

De agenda van 2018 van Leefgoed de Olifant is gevulder dan ooit. De Kas biedt veel meer mogelijkheden. Dit jaar daarom extra veel leuks en lekkers.

Net als vorige jaar is er buiten de kaart voor de maanden februari, maart en april een 5 gangen-menu. Dit wisselt om de 2 weken. De gerechten nemen u mee de wereld rond. De thema’s zijn de zeven metropolen van Sidney in Australië tot en met Ho Chi Min in Vietnam.

Zowel de 11e zondag in februari als in maart staan in het teken van toneel. De acts van het gezelschap Mooi Weer & Zo van vorig jaar vroegen om meer. De voorstellingen vinden plaats in de steenoven.

Nieuw zijn de twee visproeverijen in april en december die samen met Schmidt Zeevis worden georganiseerd in De Kas en het bioogstfeest, waar Schmidt ook van de partij is. Wat dacht u van mosselen eten op de IJssel tijdens de Mosselevaert op Den Onthaesting in augustus?

Traditie in het voorjaar zijn de Beeldentuin en met Pinksteren Mont Martre aan de IJssel. Dit wordt steeds drukker en alweer het 1e lustrum.

In het najaar zijn er op het Leefgoed tenslotte weer rondleidingen tijdens de Open Monumentendagen en treedt Marjolein Meijers weer op. Net als dit jaar zal het Leefgoed het seizoen afsluiten met het Kerstdiner Dansant.


«   »