De Kas is ingericht en Restaurant & theehuis De Dames heeft nieuw meubilair

Gepubliceerd op 31 januari 2018 om 15:13

De Kas is mooi geworden en het restaurant ziet er nu een stuk warmer uit met nieuwe meubilair.

‘De puntjes moeten hier en daar misschien nog op de i gezet, maar we zijn klaar om onze gasten te ontvangen,’ weet bedrijfsleider Erwin de Visser.

De Kas is een prachtige ruimte geworden van 16 bij 9 meter, met rondom zicht op de natuur. De inrichting zal vaste gasten bekend voorkomen: veel meubilair is afkomstig uit het restaurant, waar tegelijkertijd een vernieuwing heeft plaatsgevonden. Dat is sfeervoller en de akoestiek is beter.

Buiten de kas is een groot terras. Hier stond vroeger De Zander.

‘De mogelijkheden die we door De Kas kunnen bieden, zijn enorm,’ legt Erwin uit. ‘Evenementen zijn niet weersafhankelijk, zoals bij De Zander het geval was, waardoor we meer groepen kunnen aannemen. Ook biedt De Kas meer mogelijkheden voor de culturele evenementen die stichting Leefgoed de Olifant organiseert. Die kunnen hierin plaatsvinden, zodat de reguliere restaurantbezoekers niet hoeven uit te wijken.’

‘De Kas biedt plaats aan flinke groepen. Er is meer plaats dan in de grootste vergaderlocatie De Beer. Als het nodig is schalen we op met een partytent.’

Overdag ligt De Kas in de schaduw van de bomen, zodat het niet te warm wordt, terwijl het ’s avond de zon nog op het terras valt.

Voor meer informatie en prijzen van deze ludieke groepsaccomodatie klik HIER.


«   »