Programma 2019 is rond

Gepubliceerd op 28 december 2018 om 14:42

CULINAIR GENIETEN

Het eerste kwartaal verleidt Restaurant De Dames u met een tweewekelijks wisselende 5-gangenmenu’s uit populaire vakantielanden.

In de zomermaanden worden er in De Kas culinaire thema-avonden georganiseerd, die gepaard gaan met muziek, proeverijen of andere activiteiten.

 

DE HELE ZOMER BEELDENTUIN

Op veler verzoek gaat de Beeldentuin nu de hele zomerperiode duren. Het niveau van de kunstenaars stijgt en die bieden we graag een groter podium. Vandaar ook dat op een aantal zondagmiddagen de kunstenaars over hun werk en leven komen vertellen.

 

KERST IN DE KAS

En aan het eind van het jaar hebben we wat nieuws in petto: net als met Pasen en Pinksteren komt er ook Kerst in de Kas. Dat wordt een gezellig familiefeest dat u niet mag missen.

Net als vorige jaren kan ons programma nog worden uitgebreid met nieuwe activiteiten, zoals extra toneelvoorstellingen van Mooi Weer & Zo, waarvan nu alleen de aanrader Romeo & Julia in de steenoven gepland staat.

Houdt de actuele leefgoed.nl/agenda dus in de gaten. En reserveer bijtijds, want nagenoeg alle evenementen waren vorig jaar al snel volgeboekt.


«   »