Programma 2020 is rond

Gepubliceerd op 21 december 2019 om 11:52

Aan de hand van de ervaringen van vorige seizoenen hebben we de vaste onderdelen van het Programma 2020 geagendeerd. Het is weer een mix van culicult, waarbij de kwaliteit van het aanbod centraal staat. Het kan nog zijn dat er in de loop van het jaar producties op ons pad komen die we later in het programma opnemen. Dus houdt de Leefgoed.nl/agenda goed in de gaten en schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Beeldentuin

We beginnen met de belangrijkste cult in de culicult: de Beeldentuin. 2019 was een groot succes. De duizenden bezoekers die erop af kwamen, hebben dat wel bewezen. Veel lokale kunstliefhebbers, maar ook mensen uit de grotere regio en buitenlandse toeristen waren heel positief over de Beeldentuin met zijn intieme plekjes en ruime velden, waardoor alles goed tot zijn recht komt. De langere openstelling heeft ervoor gezorgd dat het inmiddels door allerlei instanties is opgenomen als een belangrijke trekker voor de regio voor de zomerperiode en daar zijn we best een beetje trots op. Dit jaar leggen Bart Belonje en Ariann Kraaijeveld de lat weer een tikje hoger door nog boeiender werk ten toon te stellen.

Voor een betere interactie met de geëxposeerde kunst, organiseren we drie keer een Walk & Talk met artiesten op zondagmorgen. Dat begint met een ontvangst met koffie en appelgebak, waarna gastheer Bart u langs de werken leidt. Hier zijn kunstenaars aanwezig zijn die meer kunnen vertellen over hun eigen werk. Uw gastheer kent ook de historie van het Leefgoed op zijn duimpje  en kan daar alles over vertellen. Een Walk & Talk kost € 7,50 p.p. en duurt tot ongeveer 12.30 uur, zodat u aansluitend kunt lunchen bij De Dames (wel vooraf apart reserveren!).

Theaterdiners

Dick Raat is voor velen een bekende, omdat hij vaak als troubadour op het Leefgoed te vinden was. Nu heeft hij zijn eigen theatershow getiteld Boudewijn de Groot(ste) Hits. Dit avondje uit begint met een heerlijk theaterdiner in De Dames, waarna het optreden volgt in de tot theaterzaal omgetoverde Kas. De boekingen voor 19 februari zijn al begonnen en het loopt al snel vol. Dus aarzel niet.

Een optreden van Marjolein Meijer is vaste prik en altijd uitverkocht. Ook deze keer is zij met het duo dat haar trouw begeleidt, geprogrammeerd voor het najaar, op zaterdag 17 oktober om precies te zijn.

Vrouwen ook een eigen avond

We hebben het antwoord op de vraag van vrouwen die een tegenhanger wilden voor de stoere mannenavond in De Kas. Dat is de Girls Nite Out geworden, met een knipoog naar de gelijknamige film uit 1982. Hoe we dat gaan invullen, wordt ook voor ons nog een verrassing, maar dat het minder stoer wordt en meer gaat om de uiterlijke en innerlijke vrouw, is zeker. Ook zeker is dat er, net als bij For Men Only, levende muziek komt en dat er heerlijk eten bij wordt geserveerd. Het vindt plaats op de laatste vrijdag van augustus, de eerstbeste avond na For Men Only.

Extra wild met wijnproeverij in Wild Weekend

Door de grote belangstelling voor de wild met wijnproeverij afgelopen herfst moesten we veel mensen die te laat waren met boeken, teleurstellen. Vandaar dat we deze keer een extra avond hebben geprogrammeerd en de opening van het wildseizoen oktober een compleet Wild Weekend wordt!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.