Per 1 juni wordt alles anders

Gepubliceerd op 26 mei 2020 om 14:03

We hebben met het team heel wat gebrainstormd om tot een formule te komen, waarmee we zoveel mogelijk binnen de wettelijke kaders gasten veilig kunnen ontvangen en een plezier kunnen doen en zetten het hier graag op een rijtje. Als in de praktijk blijkt dat er andere maatregelen zijn, zullen we hierop inspelen, dus houdt s.v.p. de website en aanwijzingen op het Leefgoed in de gaten.

Naar binnen gaat u via de rode route, bij vertrek volgt u de blauwe route.

A la carte Restaurant & terras De Dames de hele week open voor maximaal 30 personen conform richtlijnen tot 4 personen uit een gezin. Geopend van woensdag tot en met zondag. Het terras bij De Dames is een stuk groter gemaakt, waardoor iedereen lekker ruim kan zitten. Voor het terras en de lunch kan niet worden gereserveerd. Voor het diner moet wel worden gereserveerd voor een bezoek van 17.30 tot 19.15 uur of vanaf 19.30 uur. 

Als het op het terras te druk wordt kunt u ook terecht op het QR-terras bij Daar Buiten in De Kas. Hier kunt u met uw smartphone bestellen en afrekenen.

Daar Buiten in De Kas is open van vrijdag tot en met zondag voor een heerlijk een 3-gangenmenu met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch.  Dit kan alleen door te boeken via de website en u betaalt vooraf met Ideal voor  een bezoek van 18.00 tot 19.15 uur of vanaf 19.45 uur, conform richtlijnen tot maximaal 4 personen uit een gezin.

Op zondag 7 juni gaat de Beeldentuin 2020 open. Hier kunt u uitsluitend terecht na boeking en betaling van 5 euro per persoon vooraf met Ideal voor het gekozen bezoekuur via de website. De bezoekuren zijn van woensdag tot en met zondag en beginnen onder begeleiding van een vrijwilliger. Ze beginnen ieder heel uur vanaf 11.00 uur. De laatste start 17.00 uur. Het maximum per uur is 10 personen.

De vergaderlocaties kunnen weer iedere dag worden gehuurd. Hiervoor gelden eveneens nieuwe richtlijnen en dat heeft consequenties voor de capaciteit. Voor informatie hierover kunt u het meest handig telefonisch contact openemen via 0180-323 414.

Onze Webwinkel blijft open van woensdag tot en met zondag. Gerechten die u voor 14.00 uur bestelt kunt u tussen 15.00 en 17.00 uur afhalen.


«   »