Leefgoed Beeldentuin


Onze bestuursleden Ariann Kraaijeveld en Bart Belonje organiseren jaarlijks in mei en juni de Beeldentuin in de sfeervolle parkachtige omgeving van Leefgoed de Olifant, met open velden, bomen, intieme plekjes en waterpartijen.

Tijdens deze Beeldentuin vindt ook Montmartre aan de IJssel plaats op het Leefgoed, goed voor vele extra bezoekers tijdens Pinksteren.

De Beeldentuin is gratis te bezoeken van woensdag tot en met zondag 11 tot 18 uur.

Stichting Leefgoed de Olifant zorgt voor de nodige publiciteit, een website en posters. Vooraf maken we hiervoor een actiefoto in je atelier.

Via de QR-codes bij de werken kunnen bezoekers de webpagina’s van de kunstenaars raadplegen.

Ben je professioneel kunstenaar en kun je voldoende werk aanleveren om in de maanden mei en juni te exposeren? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in voor een afspraak op het Leefgoed, dan kunnen we zien of jouw werk binnen ons concept past.

Deelname is gratis.

Stichting Leefgoed de Olifant maakt publiciteit voor dit evenement via pers, social media, omroepen, advertentie en posters.

Je neemt deel op eigen risico, dus de organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, schade, verlies of letsel door wat voor oorzaak ook.

PDF
Beeldentuin 2017
PDF [8.4 MB]
Download (85 downloads)

Door op een foto te klikken krijg je meer info over de kunstenaars die in 2017 deelnamen.

Leo Jongenotter

Myrthe Jongenotter

Tabak & Naus

Nelly Geluk

Roboodt

Paz Sanz