Montmartre aan de IJssel en  Pinkst’Art met Pinksteren

Pinksterzondag 20 en -maandag 21 mei 2018 van 11 tot 18 uur vindt de vierde editie van de kunst- en creativiteitmarkt Montmartre aan de IJssel plaats in het park van Leefgoed de Olifant met live optredens.
Bezoekers kunnen kennis maken met de uitingen en workshops van kunstenaars, creatievelingen en lokale culturele organisaties.
We stellen ook graag ruimte beschikbaar aan kunstenaars (ook van buiten de gemeente) die deelnemen aan de jaarlijkse kunstmanifestatie Pinkst’Art in de gemeente Zuidplas.
Parkeren kan gratis bij het Leefgoed, Groenendijk 325.

De entree voor publiek is gratis.

Op beide dagen is er muziek. Kenmerken van Montmartre aan de IJssel zijn: natuur, cultuurhistorie, kwaliteit en intimiteit.
 
Ben je schilder, beeldhouwer, pottenbakker, performer, of maak je wandkleden, sieraden, poëzie, muziek, of ben je bezig met andere kunstzinnige uitingen die je bij dit festijn wilt laten zien die passen binnen ons concept? Neem dan contact op met het secretariaat via onderstaand formulier. De kraamhuur wordt aan je doorberekend.
Er is zeer beperkt plaats, maar we verhogen graag ieder jaar de kwaliteit. Wellicht kunnen we je in het programma opnemen.

Stichting Leefgoed de Olifant maakt publiciteit voor dit evenement via pers, social media, omroepen, advertentie en posters. De kosten van kramen en eventuele deelname aan kunstmanifestatie Pinkst’Art zijn voor rekening van de deelnemers. Je neemt deel op eigen risico, dus de organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, schade, verlies of letsel door wat voor oorzaak ook.