Het Huwelijksaanzoek door Mooi Weer & Zo

Drie acteurs van het Rotterdamse theatergezelschap Mooi Weer & Zo sluiten de Beeldentuin af in De Kas met het toneelstuk Het Huwelijksaanzoek. Over een hartverscheurende koppigheid. Het gezelschap is bekend door de indringende manier waarop ze de personages vertolken. (18+)

Het Huwelijksaanzoek is een meer dan honderd jaar geleden geschreven eenakter van de Russische toneelschrijver Anton Tsjechov. Het publiek kan gewoon aan de tafeltjes blijven zitten wanneer het stuk begint.

Drie acteurs vertellen het verhaal over de Russische Ivan die om de hand van zijn mooie buurmeisje komt vragen. Het podium is een open ruimte tussen de stoelen, maar hier laten de acteurs zich niet door beperken. Ze lopen door het publiek heen en verdwijnen achter de bar.

Hoewel dit stuk zich een eeuw terug en 3000 kilometer verderop afspeelt, weten de acteurs de verhaallijn prima aan hun publiek over te brengen.

Het toegangsbewijs voor de voorstelling om 14 uur en het deelnamebewijs voor de Theaterlunch om 12 uur in De Kas zijn uitsluitend verkrijgbaar via onderstaande Leefgoed webwinkel 

TOEGANGSBEWIJS

TOEGANG VOORSTELLING ZONDAG 1 JULI 2018 | 14 UUR | DE KAS

Inclusief ontvangstdrankje en hapje en drankje na afloop.

PARKEREN GROENENDIJK 325 | 2912 BK NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

LET OP. Print uw factuur, want

DIT IS TEVENS UW TOEGANGSBEWIJS!

DEELNAMEBEWIJS

DEELNAMEBEWIJS THEATERLUNCH ZONDAG 1 JULI | 12 UUR | DE KAS

Kan uitsluitend worden gekocht in combinatie met het toegangsbewijs voor de aansluitende voorstelling om 14 uur.

LET OP. Print de factuur, want 

DIT IS TEVENS UW BETALINGSBEWIJS!