Op Mosselvaert met Den Onthaestingh

Op zondag 26 augustus vaart Den Onthaestingh vanuit de werkhaven bij Ver-Hitland om een tochtje te maken over de Hollandsche IJssel.

Restaurant & theehuis De Dames heeft ervoor gezorgd dat er aan boord een grote pan mosselen staat te stomen! Voor de niet-mosseleter verzorgen wij een alternatief.

U kunt verzamelen op het schip vanaf 16.30 uur, om 17.00 uur varen we uit! 

Vaart u mee? Aan boord is plek voor maximaal 30 personen.  VOL=VOL

We zijn rond 19.00 uur terug in de haven.

De begeleidende wijn, koud bier en de frisdrank is inbegrepen

Kosten: € 57,50 p.p.

 

• Onbeperkt mosselen!

• Diverse salades

• Vers gebakken brood met smeersels

• Heerlijke sausjes

Parkeren op het Leefgoed, Groenendijk 325.

 

Reserveringsformulier voor zondag 26 augustus

Stichting Het Varend IJsselschip

Het doel van Stichting Het Varend IJsselschip is historische ijsselschepen in de vaart houden; de exploitatie van de schepen is nodig om dit doel te bereiken.

Den Onthaestingh is eigendom van de stichting Het Varend IJsselschip, dat bekend staat onder de historische naam Reederij de IJsel, die vroeger met salonboten het passagiersvervoer verzorgde tussen Rotterdam en Gouda. De stichting heeft ook enkele schepen waarmee rondvaarten worden gehouden in en rond Gouda.

We bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Stuurlui gezocht

Reederij de IJsel zoekt nog vrijwilligers met een grootvaarbewijs, daarom zijn de mogelijkheden vaak beperkt tot vaartochten van enkele uren voor groepen van 12 tot 15 personen.

Heeft u een (groot) vaarbewijs en wilt u als vrijwilliger af en toe varen tijdens een chartertocht, dan kunt u zich melden via secretariaat@leefgoed.nl of bellen met 0180-323 414


Andere arrangementen voor Den Onthaestingh?

Lees meer »