SAVE THE DATE!

2022

In 2022 organiseert Leefgoed de Olifant een Spoken Word avond in Restaurant De Dames. Tijdens deze avond zal Wessel Klootwijk, een artiest uit Rotterdam, aanwezig zijn om de avond te vullen met inspirerende poëzie, muziek en andere entertainment. 

 

Uiteraard hoort er bij de Spoken Word avond ook lekker eten en drinken. Op 9 december zal er in Restaurant De Dames een shared dining concept aangeboden worden. Op deze manier kunnen jullie volop genieten van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

 

De avond zal beginnen om 18:30 en eindigen om 21:30. Een ticket kost €50,- per stuk en zijn verkrijgbaar op deze pagina. We hopen jullie op deze avond te mogen verwelkomen! 

Wessel Klootwijk

Wessel Klootwijk (1993) is geboren in Papendrecht, werd een jongen in Dordrecht en een man in Rotterdam. Hier deed hij de opleiding HBO Bouwkunde met specialisatie architectuur. Als stadsgids, schrijver en performer gebruikt hij de stad als podium en decor. Hij bouwt graag een brug tussen creativiteit en communicatie, kunst en de mens. Met zijn gedichten, spoken word verhalen en proza staat hij stil bij momenten die doorgaans vervliegen en poogt hij aanzet te geven tot beweging.