X-max Experience

Dit jaar geen kerstdiner zoals u dat gewend bent bij het Leefgoed. 2021 doen we het anders dan andere jaren, omdat 2021 ook in vele opzichten een jaar is dat anders is dan andere jaren. 

We gaan met circa 100 mensen Kerstavond vieren. Om 18:30 uur verwachten we u op het parkeerterrein van het Leefgoed en splitsen we ons op in vier groepen. Nadat u eerst een welkomstdrankjes van ons gekregen hebt. 

 

 

Er zijn vier plaatsen op het terrein waar u dan een verrassing wacht. Twee belevingen zijn buiten en twee zijn binnen. We gaan zingen en luisteren naar verhalen en muziek, maar bovenal gaan we heerlijk eten en drinken. 

De groepen rouleren en u komt op alle vier de plaatsen. Na ongeveer 90 minuten, dat zal rond 20:30 uur zijn, is de tour afgelopen. Alle drankjes en gerechten tijdens de tour zijn in de entreeprijs inbegrepen. 

Aan het einde van de rondgang verzamelen we in de kas en voor wie wil en kan, mag daar dan nog gedanst worden op livemuziek. De drankjes zijn dan voor uw rekening maar wij komen gedurende de avond nog langs met lekkernijen. 

 

Feestelijk en licht avontuurlijk de Kerstdagen ingang, dat kan bij (Be)Leefgoed de Olifant. 

 

Vanaf maandag 22 november is de entreeprijs bekend en kunt u reserveren!