• Culinair thuis genieten.
  • Bestel nu

Thuis uit Eten

Kerstdiner uit de keuken van Restaurant & terras De Dames

 

Dat het een andere Kerstmis wordt dan anders is inmiddels duidelijk: Kerst vieren we dit jaar thuis in kleine kring. Om het u gemakkelijk te maken kunt u een volledig kerstmenu bij ons afhalen of door ons laten bezorgen. 
Het basis driegangen Thuis uit Eten Kerstdiner van € 37,50 met keuze uit wild, vis of vega, kunt u uitbreiden tot vier (€ 43,00) of vijf gangen (€ 48,50) met een tussengerecht/soep en/of kaasplateau.

Alleen het hoofdgerecht moet nog even in de oven. Aan het menu kan helaas niets worden veranderd. Te gebruiken tijdens beide kerstdagen.

U kunt bestellen via de webwinkel tot en met 16 december.

Afhalen kan bij onze Landwinkel of 

thuis laten bezorgen op 24 december van 15.00 tot 19.00 uur

 

Kerstmenu wild of vis

 

VOORGERECHT

Proeverij van het Leefgoed

Bestaande uit:
Boerenpaté met een vruchtencompôte.
Huisgerookte zalm met mierikswortelmayonaise en twee soorten kaviaar. Tonijntataki met wasabimayonaise, kikomanstroop en wakame.
Gedroogde wild zwijncoppa en bospaddenstoelen gemarineerd in citroen en knoflook.

TUSSENGERECHT

Bisque van schaal en schelpdieren

met een krokant van zeewier en een rode peper.

HOOFDGERECHTEN


Zacht gegaarde hertensukade

met een chipolata van hert geserveerd met gebakken zuurkool, stoofpeer en aardappelgarnituur.

 

of

Zeewolffilet met een kruidenkorst

van verse kruiden, kaas en broodkruim
geserveerd met gesmoorde groenten en een aardappelgarnituur.

KAASPLATEAU

Kaas van de Twee Hoeven en Oudwijker

Oude kaas, blauwschimmelkaas van buffelmelk,
witschimmel en een roodschimmelkaas met appelstroop van het leefgoed.

DESSERT

Selectie van desserts

Macaron, brownie, fudge van melkchocolade, lemoncurd, meringue en een bosvruchtenmousse met bastonjekoek.

 

Kerstmenu vega

 

VOORGERECHT

Terrine met blauwschimmelkaas

met noten, zuidvruchten en kletzenbrood

TUSSENGERECHT

Pompoensoep

met mix van zaden en pitten

HOOFDGERECHT


Cake met bospaddenstoelen

met feta, noten, 2 soorten gepofte biet en saus van verse kruiden.

KAASPLATEAU

Kaas van de Twee Hoeven en Oudwijker

Oude kaas, blauwschimmelkaas van buffelmelk,
witschimmel en een roodschimmelkaas met appelstroop van het leefgoed.

DESSERT

Selectie van desserts

Macaron, brownie, fudge van melkchocolade, lemoncurd, meringue en een bosvruchtenmousse met bastonjekoek.

Bekijk het Menu & Bestel