Piet Kouwenhoven


Na zijn opleiding aan de Koninklijke academie voor beeldende kunsten in Den Haag heeft Piet Kouwenhoven zich ontwikkeld als schilder waarbij de mens en zijn beweging in de breedste zin van het woord wordt vertaald op het doek. Naast zijn vrije werk werkt Piet ook in opdracht. Schilderijen van Piet zijn zowel te koop als te huur. Hij geeft ook les bij schildersverenigingen in Bleiswijk en Zevenhuizen.

Piet, die woont en werkt in Bleiswijk, is naar eigen zeggen ‘dynamisch realistisch met veel kleur’. Hij gebruikt diverse materialen zoals aquarel, acryl en olieverf en werkt zowel op doek als board. Sinds kort werkt hij ook drie dimensionaal in de vorm van beeldjes van acryl-gel, ook hier weet hij een dynamisch beeld neer te zeten. Leuk is dan ook de combinatie om een thema zowel op doek als in beeldvorm te zien.

Piet jureerde jarenlang als gemeente-onafhankelijke jurylid voor de Cultuurprijs Zuidplas. Uitdagingen en opdrachten gaat hij niet uit de weg en daarom doet hij graag mee aan het land-art-project op het Leefgoed. Zo graag, dat hij het al in april heeft opgebouwd met hulp van zijn zoon.

 

 

Contact:

010 521 85 59

06 55 50 79 51

www.pietkouwenhoven.com 

ans_piet_kouwenhoven@hotmail.com