Deelnemersinfo Leefgoed Beeldentuin

Stichting Leefgoed de Olifant organiseert jaarlijks de Beeldentuin in de Cultuurtuin van het Leefgoed. Deze duurt vanaf het tweede weekend van mei tot en met het tweede weekend van september en vindt plaats in de sfeervolle parkachtige omgeving van het Leefgoed met open velden, bomen, intieme plekjes en waterpartijen. De Kas met zijn grote terras vormt het het middelpunt.

In dezelfde periode vinden diverse activiteiten rond de Cultuurtuin en erfgoed rijksmonument Steenoven de Olifant plaats, zoals Montmartre aan de IJssel met Pinksteren, theater/muziek voorstellingen, vergaderingen en partijen, goed voor vele duizenden bezoekers.

De Beeldentuin is open voor publiek van woensdag tot en met zondag 11 tot 18 uur.

Stichting Leefgoed de Olifant biedt deelnemende kunstenaars een locatie en verzorgt de publiciteit via pers, social media, omroepen, de website, advertenties en posters. 

Voor bezoekers zijn folders beschikbaar met de plattegrond en informatie van de van exposanten.

Als kunstenaar deelnemen aan de volgende editie?

Ben je professioneel kunstenaar en wil bij de volgende editie niet ontbreken? Vul dan het aanmeldformulier in. Dan kunnen we zien of jouw werk binnen ons concept past.

Voor vragen of overleg bel 0180-323 414 en vraag naar een van de organisatoren Bart Belonje of Ariann Kraaijeveld.

Kunstenaars nemen gratis deel op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, schade, verlies of letsel door transport en tijdens de expositie door wat voor oorzaak ook.

Aanmeldingsformulier