Montmartre aan de IJssel jaarlijks met Pinksteren

VANWEGE DE CORONACRISIS SLAAN WE 2020 OVER.

 

Pinksterzondag en -maandag vindt van 11 tot 18 uur de kunst- en creativiteitmarkt Montmartre aan de IJssel plaats in het park van Leefgoed de Olifant met op beide dagen live muziek. Kenmerken van Montmartre aan de IJssel zijn: natuur, cultuurhistorie, kwaliteit en intimiteit. Bezoekers kunnen kennis maken met de uitingen en workshops van kunstenaars, creatievelingen en lokale culturele organisaties.
 
Parkeren kan gratis bij het Leefgoed, Groenendijk 325. De entree voor publiek is gratis.
 
Ben je schilder, beeldhouwer, pottenbakker, performer, of maak je wandkleden, sieraden, poëzie, muziek? Of ben je bezig met andere kunstzinnige uitingen die je tijdens dit festijn wilt laten zien, die passen binnen ons concept?
Er is zeer beperkt plaats voor deelnemers, maar we verhogen graag ieder jaar de kwaliteit. Wellicht pas je een volgende keer in het programma. Neem contact op met het secretariaat via onderstaand formulier. De kraamhuur wordt aan je doorberekend.
 
We stellen ook graag ruimte beschikbaar aan kunstenaars (ook van buiten de gemeente) die deelnemen aan de jaarlijkse kunstmanifestatie Pinkst’Art in de gemeente Zuidplas.


Aanmeldformulier

Stichting Leefgoed de Olifant maakt publiciteit voor dit evenement via pers, social media, omroepen, advertenties en posters.

De kosten van kramen en eventuele deelname aan kunstmanifestatie Pinkst’Art zijn voor rekening van de deelnemers.

Je neemt deel op eigen risico, dus de organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, schade, verlies of letsel door wat voor oorzaak ook.