Leefgoed Beeldentuin


Stichting Leefgoed de Olifant houdt jaarlijks vanaf Moederdag de tweede zondag van mei tot en met het Open Monumentenweekend de zondag na de tweede zaterdag van september de Beeldentuin.

Dit vindt plaats in de sfeervolle parkachtige omgeving van het Leefgoed met open velden, bomen, intieme plekjes en waterpartijen. De Kas met zijn grote terras vormt het het middelpunt.

Tijdens de Beeldentuin vindt in en rond De Kas ondermeer tijdens de Pinksterdagen Montmartre aan de IJssel plaats, goed voor vele extra bezoekers.

De Beeldentuin is voor bezoekers vrij toegankelijk van woensdag tot en met zondag 11 tot 18 uur.

Stichting Leefgoed de Olifant biedt deelnemende kunstenaars een plek en verzorgt de nodige publiciteit via pers, social media, omroepen, de website, advertenties en posters. 

Bij de ingang liggen plattegronden met wie wat waar exposeert.


Als kunstenaar deelnemen aan de volgende editie?

Ben je professioneel kunstenaar en wil bij de volgende editie niet ontbreken? Vul dan voor de jaarwisseling het aanmeldformulier in, dan kunnen we zien of jouw werk binnen ons concept past.

Voor vragen of overleg bel 0180-323 414 en vraag naar de organisatoren Bart Belonje of Ariann Kraaijeveld.

Kunstenaars nemen gratis deel op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, schade, verlies of letsel door transport en tijdens de expositie door wat voor oorzaak ook.

Aanmeldformulier