Het weekmenu is nu ook af te halen bij Restaurant de Dames!

Wil je thuis kunnen genieten van onze heerlijke gerechten die wekelijks variëren? Dat kan nu! Het week menu is alleen bij afhalen uit te breiden naar een 5-gangendiner. Je kunt het weekmenu van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 16:00 bestellen. Tussen 17:00 en 19:00 kun je je bestelling op komen halen.  Geef in opmerkingen aan welke dag (datum) je de bestelling af komt halen. Uiteraard krijg je van ons tijdens het wachten een winterse cocktail of Glühwein. 

Weekmenu- Laat je verrassen door onze koks

Om de twee weken verrassen we onze gasten naast de vaste kaart met een heerlijk wisselend weekmenu.

Kom nu ook ons heerlijke weekmenu bij ons afhalen.

Bestellen kan tot 16.00 uur, afhalen tussen 17.00 uur en 19.00 uur 

Ben je nieuwsgierig naar ons weekmenu? 

Aangepaste openingsdagen en tijden &

Menukaart voor alle tijden van de dag

Om tijdens deze rare en moeilijke periode jullie toch nog te kunnen laten genieten van onze heerlijke gerechten, hebben we tijdens deze avond-lockdown een aangepaste menukaart! Ben je benieuwd?

Kok@Home - De Dames thuis

Als je toch van een heerlijk diner van Restaurant De Dames wilt genieten!

De Dames komen naar je toe en maken bij jou thuis een mooi menu, waarvan je met minimaal vier gasten kunt genieten.

We verwennen je met een prachtig menu incl. Cava en een wijn naar keuze. Je kunt kiezen uit 4-, 5- of 6-gangen.

Champagneontbijt

Gezellig, ontspannen, jezelf verwennen  of misschien wel een romantisch ontbijt. 

Elke  zaterdag en zondag tussen 10:00 en 12:00 uur bij De Dames terecht voor een overheerlijk champagneontbijt!

Restaurant & terras De Dames heeft een gezellig  restaurant met sfeervolle details en een imposante houtgestookte spekstenen kachel.

Wij serveren, waar mogelijk, biologische en verse streekproducten, die we bereiden tot de smakelijkste gerechten. Onze menukaart is gevarieerd.

De rust en de ruimte, gecombineerd met kwaliteit, maken De Dames tot een stukje puur leefgenot in de toch al zo drukke Randstad.

De oude wagenschuur is nu een sfeervol restaurant en theehuis, waar u in alle rust kunt genieten van heerlijke drankjes, een hapje of een maaltijd.

Na een fiets- of wandeltochtje langs de Hollandsche IJssel is het fijn om neer te strijken op ons (verwarmd) terras en u te laten verrassen door de rust van de natuur en de weilanden van Hitland.

 

We schenken eerlijke biologische koffie, hebben een ruime keuze biologische theesoorten èn eigengemaakte appeltaart.

Door onze manier van koken zijn we afhankelijk van wat de natuur ons biedt. Veel van onze producten kweken we zelf in De Kas of in de groentebedden op het Leefgoed. Als bepaalde ingrediënten niet meer vers verkrijgbaar zijn, vervangen we ze door gelijkwaardige verse producten.

 

Geachte gasten

van Leefgoed de Olifant en Restaurant de Dames, 

Je bent van harte welkom van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je kunt bij ons plaats  nemen voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smakelijk diner. Als je wilt eten in het restaurant of je hebt een bijeenkomst of lunch in de Kas, dan zijn we verplicht je te controleren. Wij moeten je dan vragen naar een identiteitsbewijs in combinatie met het Coronatoegangsbewijs.

 Je kunt alleen reserveren voor binnen.

We hebben ook een prachtig (verwarmd) terras, waar je kunt plaatsnemen zonder dat we moeten controleren. Daarbij zijn we in de gelukkige omstandigheid, dat daar een buitentoilet is, waar je zonder controle gebruik van kunt maken. Reserveren voor het terras doen we niet.

 

Team Restaurant De Dames

(zie covid- maatregelen)