Laat je verrassen door onze koks

Met ons drie - vier- of zelfs 5-gangen menu.

 

Restaurant & terras De Dames heeft een gezellig  restaurant met sfeervolle details en een imposante houtgestookte spekstenen kachel.

Wij serveren, waar mogelijk, biologische en verse streekproducten, die we bereiden tot de smakelijkste gerechten. Onze menukaart is gevarieerd.

De rust en de ruimte, gecombineerd met kwaliteit, maken De Dames tot een stukje puur leefgenot in de toch al zo drukke Randstad.

De oude wagenschuur is nu een sfeervol restaurant en theehuis, waar u in alle rust kunt genieten van heerlijke drankjes, een hapje of een maaltijd.

Na een fiets- of wandeltochtje langs de Hollandsche IJssel is het fijn om neer te strijken op ons (verwarmd) terras en u te laten verrassen door de rust van de natuur en de weilanden van Hitland.

 

We schenken eerlijke biologische koffie, hebben een ruime keuze biologische theesoorten èn eigengemaakte appeltaart.

Door onze manier van koken zijn we afhankelijk van wat de natuur ons biedt. Veel van onze producten kweken we zelf in De Kas of in de groentebedden op het Leefgoed. Als bepaalde ingrediënten niet meer vers verkrijgbaar zijn, vervangen we ze door gelijkwaardige verse producten.