We zijn er om jullie te ontvangen...

zondag t/m dinsdag   12:00 -18:00 uur

woensdag t/m zaterdag 12:00 - 22:00 uur

Je kunt bij ons plaats nemen voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smakelijk diner.

We hebben ook een prachtig (verwarmd) terras, Reserveren voor het terras doen we voor lunch, borrel en diner. 

Laat je verrassen door onze koks

Met ons drie - vier- of zelfs 5-gangen menu.

 

Champagneontbijt

Gezellig, ontspannen, jezelf verwennen  of misschien wel een romantisch ontbijt. 

Elke 1e zondagmorgen van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur bij De Dames terecht voor een overheerlijk champagneontbijt!

Restaurant & terras De Dames heeft een gezellig  restaurant met sfeervolle details en een imposante houtgestookte spekstenen kachel.

Wij serveren, waar mogelijk, biologische en verse streekproducten, die we bereiden tot de smakelijkste gerechten. Onze menukaart is gevarieerd.

De rust en de ruimte, gecombineerd met kwaliteit, maken De Dames tot een stukje puur leefgenot in de toch al zo drukke Randstad.

De oude wagenschuur is nu een sfeervol restaurant en theehuis, waar u in alle rust kunt genieten van heerlijke drankjes, een hapje of een maaltijd.

Na een fiets- of wandeltochtje langs de Hollandsche IJssel is het fijn om neer te strijken op ons (verwarmd) terras en u te laten verrassen door de rust van de natuur en de weilanden van Hitland.

 

We schenken eerlijke biologische koffie, hebben een ruime keuze biologische theesoorten èn eigengemaakte appeltaart.

Door onze manier van koken zijn we afhankelijk van wat de natuur ons biedt. Veel van onze producten kweken we zelf in De Kas of in de groentebedden op het Leefgoed. Als bepaalde ingrediënten niet meer vers verkrijgbaar zijn, vervangen we ze door gelijkwaardige verse producten.