Kok@Home - De Dames Thuis

Als je 20:00 uur te vroeg vindt om te stoppen met dineren!

 

Wij vinden het altijd heel gezellig als je met gasten bij ons dineert en lekker natafelt.

Om de bekende redenen kan dat nu niet en daar hebben we een oplossing voor gevonden.

De Dames komen naar je toe en maken bij jou thuis een mooi menu, waarvan je met minimaal 4 gasten kunt genieten. Je mag 4 gasten uitnodigen en dan je eigen gezin.

Vanaf 18:30 uur kan een van onze koks bij je zijn. We horen graag waar alles staat in de keuken en gaan dan beginnen.

We beginnen met een mooi glaasje Cava en maken de broodjes warm in de oven. Brood met smeersels om te beginnen, heerlijk knapperig uit de oven en de bubbels in de Cava brengen je in een feestelijke stemming.

De amuse bereiden we, zodat je al snel een mooi gerechtje voor je hebt staan. Daarbij kan je natuurlijk de Cava door drinken. Voor de vegetariërs hebben we een vegetarische versie van de amuse. Geef het aan bij de bestelling dan hebben we die zeker bij ons.  

Terwijl jullie genieten van de amuse, gaan wij verder met het voorgerecht. Je kunt fijn bij je gasten blijven en we ruimen alles op en serveren het voorgerecht. De Cava smaakt daar heerlijk bij of we schenken de wijn, die je uitgezocht hebt. Laat het je smaken!

Als je een tussengerecht gekozen hebt, gaan we dat voorbereiden of anders ‘stoken’ wij het vuur op in de oven voor het hoofdgerecht met de mooie garnituren. We maken jullie eigen borden mooi op en komen uit jullie eigen keuken met een smakelijke restaurant maaltijd.

Dan maken we, als je voor de kaas kiest, een mooi kaasplankje en dat zetten we klaar en ook het nagerecht maken we al helemaal in orde. We ruimen alles op in de keuken, zodat je zelf niets meer hoeft te doen en zo sluit je een mooie avond af met een privéchef in jouw keuken.

Uw eigen kok  en een viergangenmenu voor € 77,50 p.p.

De Dames bij u thuis, verwennerij pur sang

Het derde menu zijn de vegetarische gerechten, die we als alternatieven hebben voor de vleesgerechten. Iedere dag halen we weer verse groenten e.d. van het seizoen, waar we bijzondere en verrukkelijke gerechten van maken.