Menukaart

Lunchkaart
Geserveerd tussen 12.00 en 16.00 uur
Pain de mer broodje, bruin of wit (ook glutenvrij verkrijgbaar + € 1,50)
Honinggeitenkaas met mix van pitten, spekjes, komkommer en tomaat € 7,50
Carpaccio met aceto balsamico, oude kaas en een mix van pitten €10,50
Huisgerookte zalm met rode ui, kappertjes en honing-mosterd-dillesaus € 9,50

Leefgoed lunch
Kleine tomatensoep, kleine salade, kaaskroket, pain de mer brood
met huisgerookte zalm, kappertjes, rode ui en honing-mosterd-dilledressing € 12,75

Tosti’s
Focaccia met pata negra-ham, kaas en pesto € 7,50
Focaccia met huisgerookte zalm en kruidenroomkaas € 7,50

Soep
Tomatensoep met pesto € 5,50
geserveerd met brood

Warme gerechten
Uitsmijter van 3 eieren met ham en/of kaas en/of spek € 6,50
(per ingrediënt + €1,00)
Verse bal gehakt met pindasaus, frites of brood en salade € 10,50
Tonijn a la Plancha met wasabi, wakame en sojasaus, frites en salade € 21,50

Maaltijdsalades
Salade rundercarpaccio
met aceto balsamico, oude kaas en een mix van pitten € 17,50
Salade met huisgerookte zalm,
kappertjes, rode ui en honing-mosterd-dillesaus € 18,50
Salade met geitenkaasjes,
gefrituurd in een kruidenkorst met ingelegde citroen € 15,50

Dessert
Eton Mess met aardbeien, meringue en slagroom € 7,50

 

Dinerkaart
Geserveerd tussen 17.00 en 21.00 uur
Voorgerechten
Pain de Mer met basilicumboter, tricolore tapenade en olijfolie € 5,75
Burrata met Italiaanse gemarineerde groenten en frisse tomatendressing € 9,50
Zalmmousseline met huisgerookte zalm en limoendressing € 12,50
Rundercarpaccio met Aceto Balsamico, oude kaas, pitten en rucola € 11,50

Soepen
Tomatensoep met pesto € 5,50
Soep van de dag dagprijs

Maaltijdsalades
Salade met geitenkaasjes,
gefrituurd in kruidenkorst met ingelegde citroen, dadels en pitten € 15,50
Salade met huisgerookte zalm,
kappertjes, rode ui en honing-mosterd-dillesaus € 18,50
Poké bowl met krokante kip, sushi rijst, wakame, sojaboontjes, kikkoman en wasabi € 17,50

Hoofdgerechten
Duo van Iberico
Ibericofilet en chorizoworstje met een jus van gepofte knoflook € 21,50
Gebakken zeebaarsfilet met uitgebakken Zeeuws spek € 21,50
Gegrilde diamanthaas met verse salsa € 19,50
Gepofte bloemkool met coquilles van kingboleet,
macadamianoten met een veganistische jus € 18,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur
Extra frites € 2,50 Extra rauwkostsalade € 2,50

Nagerechten
Eton mess met aardbeienijs, aardbeien, merinque en slagroom € 7,50
Panna cotta met roodfruit en mangosaus € 6,50
Luikse wafel met vanille-ijs, bastognetruffel en ananas € 6,95
Kaasplateau met 3 soorten van Oudwijker en appelstroop € 11,00

Voor onze manier van koken zijn we afhankelijk van wat de natuur ons biedt.
Als bepaalde ingrediënten niet meer vers verkrijgbaar zijn, vervangen we ze door gelijkwaardige verse producten.

 


Klik op de voorkant en download de hele Leefgoedkrant van afgelopen winter voor een indruk van de locaties en andere verhalen.