Weekmenu

Het is aan u om te raden wie van ons keukenteam dit heerlijke vijfgangenmenu heeft bedacht. 

Het wordt twee weken lang geserveerd naast de gewone dinerkaart.

5- gangenmenu € 27,50

 

t/m zondag 26 januari

 

Serranoham, crème van oude kaas,

mosterdzaadjes en gefermenteerde rode kool

***

Witlofsoep

met blauwschimmelkaas en walnoten

***

Poffertjes van aardappel,

gerookte foreleitjes en crème fraîche

***

Runderstaartstuk sous vide gegaard met zingarasaus

***

Lolly gemaakt van chocolade en cookie dough

met sinaasappelcurd

 

Met onze manier van koken zijn we afhankelijk van wat de natuur ons biedt. Als bepaalde ingrediënten niet meer vers verkrijgbaar zijn, vervangen we deze door gelijkwaardige verse producten.

Reserveer hier, of bel 0180-323 414

 

Voor onze manier van koken zijn we afhankelijk van wat de natuur ons biedt. Als bepaalde ingrediënten niet meer vers verkrijgbaar zijn vervangen we ze door gelijkwaardige verse producten.