Het Leefgoed Team

Bovenstaande foto uit Nesselande/Gouda Living (december 2017) van Rex Magazine is gemaakt door Maybelline Koense

Erwin
de Visser

Als bedrijfsleider èn chef-kok van Leefgoed de Olifant is Erwin op alle vlakken de inspirator van het team.

Mirjam Kaminga

Als assistent van Erwin zorgt zij dat u uw offerte en of reservering zo snel mogelijk ontvangt en alles op rolletjes loopt.

Arco Pot 

Als sous-chef en opvolger van Erwin in de keuken is Arco een gedreven kok. Met zijn passie voor de natuur en tuinieren zorgt hij met het team voor heerlijke gerechten. 

Annemieke Mesters

ls 2e sous-chef zorgt zij er met de rest van het team voor dat elke bestelling een streling voor het oog is en een beleving om te proeven.

Rowena Rotgans

Onze stagiere van het ID college. Tevens onze steun en toeverlaat bij het bakken van taarten. Door haar vooropleiding als banketbakker weet ze mooie taarten te maken.

Luise
van der Ende

Onze gastvrouw zorgt er met hart en ziel voor dat elke gast een bezoek ervaart als een feestje.