VEILIG VERGADEREN OOK IN DE LOCKDOWN PERIODE

De nieuwe sociale regels en afspraken binnen de maatschappij dwingen ook ons tot creativiteit. Bij Leefgoed de Olifant is nagedacht over hoe jij je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren. In kleine groepen bij elkaar komen is daarom nu al mogelijk als het voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden noodzakelijk is en de situatie hier om vraagt. Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken passen wij ons aan om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Deze ongewone situatie vraagt erom dat zaken goed geregeld zijn. Veiligheid staat voor ons voorop.

Bij het Leefgoed bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact met anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega’s waar de afstand van 1,5 meter gewaarborgd wordt. Wij geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop.

Voorzorgsmaatregelen

Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en alle medewerkers zijn hiervan op de hoogte. Onze locatie wordt dagelijks goed schoongehouden en extra gecheckt op hygiëne. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Ons (aangepaste) aanbod

  • Je bent met max. 15 personen tegelijk aanwezig en houdt 1,5m afstand van elkaar
    • Corona hygiëne pakket (desinfecterende handgel, zeep, tissues, papieren handdoekjes)
    • 4 ruimtes beschikbaar
    • Vrij parkeren

Flexibele boekingsvoorwaarden

In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Het is fijn om te weten dat het Leefgoed tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.

Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 31 januari 2022 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum.

Vergaderingen in het landelijke groen

DE WEIDE en DE PLAETS ( nieuw 2021)

NIEUW: DE WEIDE EN DE (NIEUWE) PLAETS

Ze hebben ieder een eigen ingang, maar kunnen ook gezamenlijk worden gebruikt.

De Weide is gebouwd in de stijl van De Hut.

In plaats van een groen dak is  het nieuwe pand bedekt met zonnepalen die voor de stroom voor het Leefgoed moeten gaan zorgen.

DE HUT

Rust, natuur en sfeer staan bij ons centraal. Park Hitland en de werkhaven van de getijrivier met zijn historische schepen zijn onze buren.

Op Leefgoed de Olifant vindt u vier inspirerende vrijstaande locaties voor vergaderen, teambuilding, brainstormsessies, cursussen, bedrijfspresentaties enz. 

De locaties gaan helemaal op in de landelijke omgeving en hebben alle voorzieningen als wifi, beamer en flip-over en een eigen terras.

Restaurant De Dames verzorgt de catering in de vergaderruimtes, net als het uitgebreide lunchbuffet dat u van maandag tot en met donderdag in de sfeervolle ambiance van De Kas kunt gebruiken.

 

De dag afsluiten met een gezellige borrel of diner?

Een aangeklede borrel kan op alle dagen, een diner kan van woensdag t/m zondag.

Vanaf 20 personen kunnen we ook een barbecue of buffet verzorgen.

Informeer wat we kunnen betekenen bij de organisatie van een workshop of teambuilingactiviteit.

Parkeren is gratis op ons eigen terrein.

Overnachtingsmogelijkheden:

Hotel Van der Valk Rotterdam - Nieuwerkerk.

B&B Ons Tuinhuis


Inspiratie voor activiteiten: 

Onemotion.nl

Facebook