Leefgoed De Olifant 

Zo dichtbij, zo buiten! 

 

Wat gaaf dat je de ruimte neemt voor jouw bijeenkomst! We zijn een wat bijzondere locatie en leggen je in vogelvlucht uit hoe dit zit. Wij hebben 4 buitengewone kenmerken:

 

1. Groen vergaderen. Zowel binnen als buiten is de natuur het belangrijkste ingrediënt. Want in het groen ben je creatiever, meer ontspannen en werk je makkelijker samen. De ruimte is zo ingericht dat er inspiratie vanuit buiten is.

Groen ook, door het gebruik van zonnepanelen, oplaadpalen, sedumdaken en natuurlijke materialen. 

 

2. Inspirerend vergaderen. Leefgoed De Olifant heeft 4 unieke vergaderruimtes ingericht. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt gebruik maken van High Speed wifi, beamer, scherm, flipovers, magneetwanden, notitieboekjes en potloden. 

 

3. Culinair vergaderen. Boek je bij ons de vergaderruimte met lunch dan eet je bijzonder lekkere Breinkost voor optimale hersenactiviteit. Lokaal, seizoensgebonden en vers uit de keuken van Restaurant De Dames. We houden van goeie eerlijke koffie, heerlijk gebak en smoothies en een sluitborrel. Na de vergadering aan tafel schuiven bij Restaurant De dames voor het diner is een echte aanrader. Lekker na de file naar huis.

 

4. Persoonlijke locatie. Zoals de meeste gasten hun ervaring bij het Leefgoed verwoorden: “Mi casa es su casa”. Je komt thuis en dat voel je!

 

De Hut

Waar je het licht ziet en de koeien mee vergaderen.

De Plaets

Voor ruimtelijke planning.

 

De Weide

Natuur als inspiratiebron.

 

De Beer

Waar creativiteit

de ruimte krijgt.

De Dames

Borrelen/ Diner rond het haardvuur of op het terras.

Je kunt ook de gehele locatie huren waarin vergaderruimtes De Weide en De Plaets zich bevinden; in dat geval wordt één ruime entree gecreëerd. Naast de beide vergaderruimtes (51 en 67 m2) heb je dan ook de beschikking de ‘keuken’ (18m2) welke als break-out ruimte te gebruiken is. Zo is er genoeg ruimte om plenair bijeen te komen, in (sub)groepen uiteen te gaan en de rust van een eigen locatie zonder andere gasten te ervaren. 

Het Leefgoed geeft de ruimte om.......

1. ....... tot de kern te komen

 

Je neemt de ruimte om alle aandacht bij je bijeenkomst te hebben. Wij leggen je in de watten met de lekkerste Leefgoed lekkernijen en denken mee in ontspanning of ondersteuning. Jij concentreert je op de inhoud.

2. ...... zonder onrust te vergaderen

 

Je neemt de ruimte om jouw doel te bereiken. Kies jouw ideale ruimte of laat je kosteloos door ons adviseren.

3. ........mooie dingen te doen

 

Je neemt de ruimte om met elkaar mooie dingen te bereiken.  Informeer wat wij kunnen betekenen bij de organisatie van een workshop of teambuilingactiviteit.

Duurzame locatie

Wij kiezen bewust voor groener werken. Hier genieten wij iedere dag van en dit geluk delen wij graag. Daarbij nemen we de vrijheid om te inspireren. Groener werken betekent voor ons namelijk ook groener doen! Dit heeft geleid tot onze duurzame locatie. We nemen je graag mee in wat wij allemaal ‘groen doen’. 

Op onze duurzame locatie beleef je actief de stress-verlagende,

creatieve en samenwerkende effecten van natuur

en ervaar je hoe mooi, leuk (en lekker) lokaal groen is!

 

Parkeren is gratis op ons eigen terrein.

Overnachtingsmogelijkheden:

Hotel Van der Valk Rotterdam - Nieuwerkerk.

B&B Ons Tuinhuis