De Hut:  waar je het licht ziet en de koeien mee vergaderen

De Hut ligt aan de rand van het landelijke recreatiegebied Hitland. Vanuit deze locatie heb je  een weids uitzicht over de weilanden. Deze locatie is het meest geschikt voor zakelijke gebruik.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Hut verzorgd. De lunch, borrel of het diner wordt verzorgd door Restaurant De Dames.

De Hut is uitgerust met  (H)eerlijke koffie en thee, gekoeld water met munt en citroen, selectie kleine zoetigheden: ambachtelijke koekjes, Tiny Tony's, Haagse hopjes, handfruit en ‘Bites we love’ nootjes.

De Hut heeft een ecologisch dak dat het hele jaar zorgt voor een aangename temperatuur.

 

In de locatie zijn high-speed wifi, airconditioning, projectiemogelijkheden en een soundsystem, flipover, magneetwand, blocnotes en potloden aanwezig. 

 

Aantal personen: Max. 35 

Opstelling:

Boardroom 24 personen 

U-vorm 18 personen 

Carré 20 personen 

Theater 35 personen 

School 24 personen 

 

Wil je de De Hut boeken voor een vergadering of bijeenkomst?  

Voor een prijsopgave kan je via de onderstaande button een offerte aanvragen. Wij kunnen je dan een passende aanbieding doen.

Het culinair team van Restaurant De Dames verzorgt er de catering. Zij spelen graag in op uw wensen. Je hebt deze vrijstaande locatie geheel voor je eigen groep in een formele of informele sfeer. Voor de privacy is een ommuurde buitenplaats beschikbaar.

Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren op eigen terrein.

 

Het Leefgoed geeft de ruimte om.......

1. ....... tot de kern te komen

 

Je neemt de ruimte om alle aandacht bij je bijeenkomst te hebben. Wij leggen je in de watten met de lekkerste Leefgoed lekkernijen en denken mee in ontspanning of ondersteuning. Jij concentreert je op de inhoud.

2. ...... zonder onrust te vergaderen

 

Je neemt de ruimte om jouw doel te bereiken. Kies jouw ideale ruimte of laat je kosteloos door ons adviseren.

3. ........mooie dingen te doen

 

Je neemt de ruimte om met elkaar mooie dingen te bereiken.  Informeer wat wij kunnen betekenen bij de organisatie van een workshop of teambuilingactiviteit.