De Plaets:  voor ruimtelijke planning

Vergaderruimte De Plaets

heeft een uniek uitzicht op onze groentetuin en de erachter liggende weilanden. Buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van veel glas en duurzame materialen. Rondom het gebouw vind je veel buitenruimte en een eigen terras.

De  Plaets is uitgerust met  (H)eerlijke koffie en thee, gekoeld water met munt en citroen, selectie kleine zoetigheden: ambachtelijke koekjes, Tiny Tony's, Haagse hopjes, handfruit en ‘Bites we love’ nootjes.

In de locatie zijn high-speed wifi, airconditioning, projectiemogelijkheden en een soundsystem, flipover, magneetwand, blocnotes en potloden aanwezig.  

Aantal personen: Max. 30 

Opstelling: Boardroom 16 personen 

U-vorm 14 personen 

Carré 20 personen 

Theater 30 personen 

School 16 personen 

Wil je de Plaets boeken voor een vergadering of bijeenkomst?  

Voor een prijsopgave kan je via de onderstaande button een offerte aanvragen. Wij kunnen je dan een passende aanbieding doen.

Het culinair team van Restaurant De Dames verzorgt er de catering. Zij spelen graag in op uw wensen.

Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren op eigen terrein.

 

De Weide en De Plaets exclusief

Je kunt ook de gehele locatie huren waarin vergaderruimtes De Weide en De Plaets zich bevinden; in dat geval wordt één ruime entree gecreëerd. Naast de beide vergaderruimtes (51 en 67 m2) heb je dan ook de beschikking de ‘keuken’ (18m2) welke als break-out ruimte te gebruiken is. Zo is er genoeg ruimte om plenair bijeen te komen, in (sub)groepen uiteen te gaan en de rust van een eigen locatie zonder andere gasten te ervaren. 

De Plaets en de Weide zijn beide uitgerust met airconditioning. In beide locaties zijn high-speed wifi, een projectiemogelijkheid, een verrijdbaar LCD-scherm, soundsystemen, flipovers, magneetwanden, blocnotes en potloden aanwezig.