De Weide en De Plaets :  exclusief

Je kunt ook de gehele locatie huren waarin vergaderruimtes De Weide en De Plaets zich bevinden; in dat geval wordt één ruime entree gecreëerd. Naast de beide vergaderruimtes (51 en 67 m2) heb je dan ook de beschikking de ‘keuken’ (18m2) welke als break-out ruimte te gebruiken is. Zo is er genoeg ruimte om plenair bijeen te komen, in (sub)groepen uiteen te gaan en de rust van een eigen locatie zonder andere gasten te ervaren. 

De Weide en De Plaets zijn beide uitgerust met (H)eerlijke koffie en thee, gekoeld water met munt en citroen, selectie kleine zoetigheden: ambachtelijke koekjes, Tiny Tony's, Haagse hopjes, handfruit en ‘Bites we love’ nootjes.

 

In de locatie zijn high-speed wifi, airconditioning, een projectiemogelijkheid, een verrijdbaar LCD-scherm, soundsystemen, flipovers, magneetwanden, blocnotes en potloden aanwezig. 

Aantal personen:   Plenair 30 personen (of 2x 30 in twee ruimtes)  

Opstelling: Boardroom 2x 16 personen  

U-vorm 2 x 14 personen 

Carré 2 x 20 personen 

Theater 2 x 30 personen 

School 2 x 16 personen   

 

Het Leefgoed geeft de ruimte om.......

1. ....... tot de kern te komen

 

Je neemt de ruimte om alle aandacht bij je bijeenkomst te hebben. Wij leggen je in de watten met de lekkerste Leefgoed lekkernijen en denken mee in ontspanning of ondersteuning. Jij concentreert je op de inhoud.

2. ...... zonder onrust te vergaderen

 

Je neemt de ruimte om jouw doel te bereiken. Kies jouw ideale ruimte of laat je kosteloos door ons adviseren.

3. ........mooie dingen te doen

 

Je neemt de ruimte om met elkaar mooie dingen te bereiken.  Informeer wat wij kunnen betekenen bij de organisatie van een workshop of teambuilingactiviteit.