De Plaets: één van de nieuwste locaties op Leefgoed de Olifant (2021) 51m2

Vergaderruimte De Plaets heeft een uniek uitzicht op onze groentetuin en de erachter liggende weilanden. Buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van veel glas en duurzame materialen. Rondom het gebouw vind je veel buitenruimte en een eigen terras.

De Plaets is uitgerust met airconditioning. In de locatie zijn high-speed wifi, projectiemogelijkheden en een soundsystem, flipover, magneetwand, blocnotes en potloden aanwezig. 

 

Aantal personen: Max. 30 

Opstelling: Boardroom 16 personen 

U-vorm 14 personen 

Carré 20 personen 

Theater 30 personen 

School 16 personen 

  

De rustige locatie met alle voorzieningen is geschikt voor vergaderingen, trainingen en beschikt over een zaal van ca. 51 m2. 

Lunch of borrel kunnen ook in De Dames worden geserveerd. Daar is uiteraard ook de mogelijkheid om te dineren.

De Plaets ligt direct naast de prachtige nieuwe locatie De Weide. Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren op eigen terrein.

De Weide en De Plaets exclusief

U kunt ook de gehele locatie huren waarin vergaderruimtes De Weide en De Plaets zich bevinden; in dat geval wordt één ruime entree gecreëerd. Naast de beide vergaderruimtes (51 en 67 m2) heeft u dan ook de beschikking de ‘keuken’ (18m2) welke als break-out ruimte te gebruiken is. Zo is er genoeg ruimte om plenair bijeen te komen, in (sub)groepen uiteen te gaan en de rust van een eigen locatie zonder andere gasten te ervaren. 

De Plaets en de Weide zijn uitgerust met airconditioning. In de locatie zijn high-speed wifi, een projectiemogelijkheid, een verrijdbaar LCD-scherm, soundsystemen, flipovers, magneetwanden, blocnotes en potloden aanwezig. 

 

Aantal personen:   Plenair 30 personen (of 2x 30 in twee ruimtes)  

 

Opstelling: Boardroom 2x 16 personen  

U-vorm 2 x 14 personen 

Carré 2 x 20 personen 

Theater 2 x 30 personen 

School 2 x 16 personen   

Wilt u De Weide en/of De Plaets boeken voor uw vergadering of bijeenkomst? 

Voor een prijsopgave kunt u via de onderstaande button een offerte aanvragen. Wij kunnen u dan een passende aanbieding doen.

Het culinair team van Restaurant en terras De Dames verzorgt er de catering. Zij spelen graag in op uw wensen.